BOEK UW TRIP


Plantage Resort Frederiksdorp is de ideale uitvalsbasis om het district Commewijne te ontdekken. Wilt u van tevoren graag een tour reserveren? Dat kan. Wij geven een overzicht van de mogelijkheden. 

Eendaagse Frederiksdorp Tour

Bij deze tour is inbegrepen, vervoer van Paramaribo naar Plantage Resort Frederiksdorp (taxi of bus en boot) via Marienburg v.v., een historische rondwandeling op het landgoed, een zwamptour, 1 x lunch in het restaurant van de Plantage en hierna met de boot dolfijnen spotten op de rivier.

Minimaal 2 personen. Tarief: € 75,-

Vertrek van de tour: 08:00 uur ‘s morgens vanuit Hotel Torarica

Tweedaagse Frederiksdorp Tour (All-in)

Bij deze tour is inbegrepen, vervoer van Paramaribo naar Frederiksdorp v.v., een overnachting op de plantage Frederiksdorp incl.1 x ontbijt, 2 x lunch en 1 x diner, een fietstocht, dolfijnen spotten, een historische dorpswandeling op het landgoed en afhankelijk van het seizoen zwamp- of schildpadden tour.

Minimaal 2 personen. Tarief: € 175- (all-in p.p.)

Vertrek van de tour: om 08:00 uur ‘s morgens vanuit Hotel Torarica

Driedaagse Frederiksdorp Tour (All-in)

Bij deze tour is inbegrepen, vervoer van Paramaribo naar Frederiksdorp v.v., twee overnachtingen op de plantage Frederiksdorp incl. 2 x ontbijt, 3 x lunch en 2 x diner, een fietstocht, dolfijnen spotten, een historische rondwandeling op het landgoed, een dorpswandeling, een fietstocht naar plantage Kronenburg met een stop bij plantage Marienbosch. Een zwamptour of in het seizoen schildpadden tour.

Minimaal 2 personen. Tarief € 310,-

Vertrek van de tour: maandag, woensdag en vrijdag, 08:00 uur ‘s morgens vanuit Hotel Torarica

Kinderen Tarieven

Tarieven voor Kinderen:

0-2 jaar gratis

2-12 jaar 75% p.p.

Vanaf 13 jaar –volwassen tarief

EXCURSIES VANUIT FREDERIKSDORP


Wandeltour naar Plantage Johanna Margaretha

Vanaf Frederiksdorp nemen we een bootje naar plantage Johanna Margaretha. Na ± 5 min lopen stappen we over in kleinere bootjes richting het strand. Deze tocht door het zwampgebied is ongeveer 20 kilometer lang en duurt ± 45 min. Spotten van flora & fauna (mangroven, vogels, kaaimannen).

Tarief: € 10,- p.p.

Schildpadden Tour

Vanaf Frederiksdorp nemen we een bootje naar Plantage Johanna Margaretha, na vijf minuten lopen stappen we over in een kleinere bootjes richting het strand. Deze tocht door het zwampgebied is ongeveer 20 km lang en duurt ± 45 min.

Tarief: € 35,- p.p.

Dolfijnen Tour

Vanuit Frederiksdorp een uur varen naar de monding van de Suriname rivier. Gezellig opzoek naar dolfijnen en hun super leuke trucjes. SPETTEREND!

Tarief: € 25,- p.p.

Fietstour Kronenburg en Mariënbosch

Vanuit Frederiksdorp vertrekken we in oostelijke richting naar Kronenburg. U passeert diverse oude plantages, sluizen en kanalen. De gids vertelt u over de historie en de verschillende culturen in het district. Na afloop gaat u terug naar Frederiksdorp waar de fietsen worden ingeleverd.

Tarief: € 10,- p.p.

Fietstour Rust & Werk

Wij fietsen vanaf Frederiksdorp in Westelijke richting. Na ± 500 meter bereiken wij plantage Johanna Margaretha, we komen langs diverse oude plantages en genieten van de rijke flora en fauna, om na 50 min aan te komen in Rust en Werk.

Tarief: € 15,- p.p.

Nature Hike

Op de plantage zijn een aantal avontuurlijke tochten te maken. Over dammen die al 40 jr. begroeid zijn omdat ze buiten gebruik zijn. We hebben onze weg moeten kappen door de hoge begroeiing. We zijn door sloten gegaan om nieuwe gebieden te verkennen.

Wat heel bijzonder is, dat je zelfs je eigen brug kunt bouwen van bamboe. Dit is geschikt voor mensen die fit zijn en het niet erg vinden om nat te worden, in goede conditie zijn en van avontuur houden. Tochten van 1.5 km tot 3 km lang die ruim 2.30 u duren door prachtige, ongerepte natuur (Water lelies, water riet, dadelpalmen die alleen voorkomen in de rechteroever van de Commewijne - vanuit Senegal in de 18e eeuw- , ijzerkruid, mimosa soorten en mokko mokko planten).

Tarief: € 15,- p.p.

Strandwandeling Tour (Braamspunt of Matapica)

Met de boot naar het strand van Braamspunt of via de zwamp naar het strand van Matapica.

Strandwandeling Braamspunt: Tarief € 35,- p.p.

Strandwandeling Matapica: Tarief € 30,- p.p.

Overige

Kooklessen,Traditioneel Surinaamse gerechten klaarmaken. Tarief op aanvraag

Bezoek Nieuw Amsterdam/ Mariënburg per fiets: Tarief € 20,- p.p.

Bezoek Peperpot fiets/auto Fiets: Tarief € 40,- p.p.

Auto: Tarief € 35,- p.p.

BOEK NU


CONTACT GEGEVENS

Emailadres:
info@plantagefrederiksdorp.com
Kantoor:
Prinsessestraat #37
Boekings Office:
+597 422959 / 424522
Mobile:
+597 8200378 

"Een bijzonder mooie, historische plek met authentieke,
gerestaureerde plantagewoningen voor verblijf..."
-sandra en mark